Book Now
Sign Upand enjoy exclusive privileges
Sign UpJoin our community and enjoy exclusive privileges.
Call Me Back
Choose Hotel
Arrival Date
Departure Date
Adult
1
+
-
Child (0-14)
0
+
-
Child Age
1st
2nd
3rd

Rezervasyon Bilgilendirmesi


     İptal ve iade koşulları her fiyat çeşidine göre veya yapılan özel teklife göre değişmekte olup ön ödemeli fiyatlarda rezervasyon gerçekleştikten sonra iptal, iade ve voucher kod indirimi mümkün olmamaktadır. Sizden rezervasyonun son aşamasında, ödeme yapılmadan önce bu koşulları onayladığınıza dair bir onay kutucuğu (Sözleşme Koşullarını Okudum) işaretlemeniz istenmektedir. Bu onay kutucuğunu işaretlemeniz koşulları okuyup anladığınızı ve kabul ettiğinizi belirtir.

     Ön ödemeli fiyatlarda sadece Mastercard "3D secure" veya Visa "Verified by Visa" özellikli, yani kısa mesaj onay kodlu kredi kartlarıyla ödeme kabul edilmektedir. Ayrıca Ön ödemeli fiyatlarda Yapı Kredi, Garanti ve İş bankası kredi kartlarına taksitli satışlar da yapılabilmektedir.

     Yarı Esnek fiyat avantajında ise rezervasyon anında kredi kartınızdan ilk gün ücreti tahsil edilir ve bu tutar iade edilmez. Geri kalan kısım otele giriş esnasında ödenir.

     Esnek fiyat avantajında; otelde ödemeli fiyatlarda, kredi kartınızın geçerliliğini kontrol amacıyla aynı gün tekrar iade edilmek üzere, rezervasyon yapılan para birimi ile 1.- (TL/€/£/$) kredi kartınızdan çekim yapılabilir.

     Türkiye Cumhuriyeti yasaları gereği Türk bankalarına ait kredi kartlarından, Türkiye bankalarına ait sanal veya sanal olmayan pos cihazlarıyla, döviz çekimi yapılması mümkün değildir.

     Rezervasyonu tamamlamadan önce ilgili onay kutucuğunun yanındaki bağlantıdan mutlaka seçtiğiniz fiyat tipinin kendi özgün koşullarını okumanız önemle tavsiye edilir.

     Sitemizde ve çağrı merkezimizde dinamik fiyatlandırma uyguluyoruz. Bu fiyatlar birincil olarak kalış tarihiyle ayrıca ikincil olarak da rezervasyon tarihi ve oda doluluk oranıyla ilişkilidir. Fiyatlar rezervasyon onaylanana kadar değişkenlik gösterebilir. Genellikle daha erken tarihte rezervasyon yaparsanız daha düşük fiyat bulursunuz. Nadiren de olsa sınırlı sayıda oda için daha sonra daha düşük fiyatlar sunulabilir. Delphin Otelleri daha erken rezervasyon tarihleri için her hangi bir konaklama tarihine bu web sitesiyle her zaman daha düşük fiyat garantisi vermez.

     Çocuk fiyatları çocuk yaşlarına göre hesaplanmakta ve farklılıklar gösterebilmektedir. Bu nedenle rezervasyonunuzda çocuk yaşlarını otele giriş tarihindeki yaşları olarak web sitesine girmeniz gerekir. Otele giriş esnasında çocuk yaşları kimliklerden kontrol edilerek o andaki kimlikte belirtilen yaş ile sizin web sitesine verdiğiniz yaşlar arasında bir uyuşmazlık olması durumunda, aynı rezervasyon koşullarıyla, bilginiz dâhilinde sizden yaş farkına bağlı ekstra ücret tahsil edilir.

     Sitemiz veya çağrı merkezimiz ile yapılan ön ödemeli fiyat veya yarı esnek fiyat tiplerine ilave ücret karşılığında gidiş & dönüş havaalanı transferi eklenebilir. Her aracımız en fazla 11 kişiliktir. Antalya Havaalanına iniş yapıldıktan sonra transfer aracınızı bulamamanız durumunda veya herhangi bir sorunuzun olması durumunda 0090 850 532 07 00 numaralı telefondan istediğiniz zaman çağrı merkezimize ulaşabilir ve yardım alabilirsiniz.