Book Now
Sign Upand enjoy exclusive privileges
Sign UpJoin our community and enjoy exclusive privileges.
Call Me Back
Choose Hotel
Arrival Date
Departure Date
Adult
1
+
-
Child (0-14)
0
+
-
Child Age
1st
2nd
3rd

Ödeme Ve İptal Politikası


     Tüm tesislerimiz için sitemiz veya çağrı merkezimiz üzerinden kolayca ve hızlı şekilde rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Rezervasyon çeşitlerimiz ve ödeme yöntemlerimiz aşağıdaki gibi bilgilerinize sunulmuştur.

     Her oda tipine ait size uygun olan ödeme planını seçerek rezervasyonunuzu oluşturacağınız gibi geniş seçeneğe sahip olan iptal ve değişiklik politikalarımızdan yararlanabilirsiniz.

  • Eğer konaklama tarihleriniz kesinse ve programınızı değiştirmeyeceğinizden eminseniz “Ön Ödemeli Fiyat” tipi tam size göre.
  • Tatil programınız kesinleşmedi ama konaklayacağınız oteli seçtiniz ve istediğiniz tarihlere oda ayırmak istiyorsanız “Yarı Esnek Fiyat” tipi size daha uygundur.
  • Tatil programınız kesinleşmedi ama yine de erken rezervasyon döneminden yararlanmak istiyorsanız “Esnek Fiyat” tipi ile erken rezervasyon indiriminden yararlanarak odanızı ayırtabilirsiniz.

1-ÖN ÖDEMELİ FİYAT

     Sitemizde en uygun fiyata sahiptir. Rezervasyon aşamasında toplam tutar kredi kartınızdan tahsil edilir (Call Center rezervasyonlarında banka havalesi seçeneği de mevcuttur). Rezervasyon onaylandıktan sonra değişiklik veya iptal mümkün değildir. Ücret iadesi talep edilemez. Rezervasyon kullanılmaması durumunda tahsil edilen tüm tutara cezai işlem uygulanır.

2-YARI ESNEK FİYAT

     Ön ödemeli fiyatından biraz daha yüksek fiyata sahiptir. Rezervasyon aşamasında kredi kartınızdan sadece ilk gecelik tutar tahsil edilir. Rezervasyonun kalan tutarını girişte otele ödenir. Rezervasyon onaylandıktan sonra iptal olması durumunda alınan ilk gece tutarı iade edilmez. Rezervasyon onaylandıktan sonra giriş tarihinden 7 gün öncesine kadar değişiklik mümkündür. Değişiklik yapılması durumunda ceza uygulanmadan kalan tutar girişte otele ödenir.

3-ESNEK FİYAT

     Sitemizde en yüksek fiyata sahiptir. Rezervasyon aşamasında kredi kartı bilgileri alınır. Ön ödeme alınmaz. Toplam tutar girişte otele ödenir. Girişten 1 gün öncesine kadar değişiklik veya iptal mümkündür ve cezai işlem uygulanmaz. Rezervasyon kullanılmaması veya geç iptal edilmesi durumunda ilk gecelik tutar tahsil edilir.

Ödeme seçenekleri:

Web sitemiz

  • Visa veya MasterCard kredi kartı ile çevrimiçi ödeme

Çağrı merkezimiz

  • Visa veya MasterCard kredi kartı ile telefonda kart bilgilerini tuşlayarak ödeme
  • Visa veya MasterCard kredi kartı ile tarafınıza gönderilecek olan link üzerinden çevrimiçi ödeme
  • Banka Havalesi yolu ile ödeme

     Visa veya MasterCard kredi kartı ile tüm ödemelerinizde; kredi kartınızın uluslararası ödemelere, çevrimiçi ödemelere, mail-order ödemelerine açık olması ve 3D Secure Code uygulamasına dâhil olması gerekmektedir. Detaylı bilgi ve değişiklik için bankanız ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

     Banka Havalesi ile tüm ödemelerinizde; e-postanıza gelecek olan geçici rezervasyon onayında yer alan bilgiler ile ödemenizi kolayca yapabilirsiniz.