Book Now
Sign Upand enjoy exclusive privileges
Sign UpJoin our community and enjoy exclusive privileges.
Call Me Back
Choose Hotel
Arrival Date
Departure Date
Adult
1
+
-
Child (0-14)
0
+
-
Child Age
1st
2nd
3rd

COVID-19


Covid-19 Tedbirleri


Covid-19 Tedbirleri

     COVID-19’dan korunma anlamında Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve TC Sağlık Bakanlığının uyarıları ve açıklamalarını yakından takip etmekteyiz. Tüm imkânlarımızı kamunun aldığı tedbirleri desteklemek ve otellerimizin bu süreçte güvenli alanlar olma özelliğinin sürdürülebilirliğini sağlamak için gerekli önlemlerimizi almaktayız. Delphin Hotelleri olarak misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını her şeyin önünde tutuyoruz. Bu dönemde kazancımızı kaybetme korkusu ile değil; misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını gözeterek hareket etmekteyiz.


More Info

Güvenli Turizm Sertifikası


Güvenli Turizm Sertifikası

Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı çerçevesinde yayımlanan "Konaklama Tesisleri ve Tesisler Bünyesinde Yer Alan Yeme & İçme Ünitelerinde Pandemi Süresince Uygulanacak COVID-19 ve Hijyen Uygulamaları Değerlendirme Kriterleri" kapsamında istenen koşulları yerine getirdiği için "Güvenli Turizm Sertifikası" almaya hak kazanmıştır.


More Info

Covid-19 Tanıtım Videosu


Covid-19 Tanıtım Videosu

Delphin Hotels & Resorts tesislerimizde alınan tüm tedbir ve önlemleri kısaca anlatan tanıtım videomuza ulaşabilirsiniz.

Videoyu resmi Youtube kanalımız üzerinden izleyebileceğiniz gibi istediğiniz zaman paylaşımda da bulunabilirsiniz.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından tavsiye edilen bütün tedbirleri tesislerimizde uygulanmakta ve güncel olarak takip edilmekteyiz.


More Info

Covid-19 İle İlgili Soru - Cevap


Covid-19 İle İlgili Soru - Cevap

Koronavirüs (COVID-19) Hakkında Sık Sorulan Sorulara buradan ulaşabilirsiniz. 

Açık büfe olacak mı?

Restoranlarda yoğunluğu azaltmak için ne gibi önlemler alındı?

Yiyecek ve içecek servisi nasıl olacak?

Havuzlar açılacak mı? Açılacak ise sosyal mesafe doluluktan nasıl korunacak?

Girişte nasıl bir önlem alınacak?...


More Info

Covid-19 Manifesto


Covid-19 Manifesto

Dünyanın ve ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu dönemin farkındayız. Delphin Grup Otelleri olarak Hijyen ve Temizlik standartlarını çok ciddiye alıyor, misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini sağlamak için adımlar atıyoruz. Delphin Grup Otelleri olarak koronavirüs (COVID-19) ile Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve T.C. Sağlık Bakanlığı'nın açıklamalarını yakından takip ediyoruz. Tüm sosyal alanlar ve özel kullanım alanlarında var olan hijyen standartları en üst noktaya getirilmiş olup özet olarak ve bu manifesto vasıtası ile sizinle paylaşmak isteriz...


More Info

Covid-19 Bilgilendirme


Covid-19 Bilgilendirme

Otellerimizin sağlık ve güvenlik önlemleri, COVID-19 dahil olmak üzere geniş bir virüs yelpazesini ele almak üzere tasarlanmıştır ve el yıkama hijyeni ve temizlik ürünü spesifikasyonlarından misafir odası ve ortak alan temizleme prosedürlerine kadar her şeyi içerir. Misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak bizim için en önemli unsurdur. Delphin Otelleri olarak bütün önlem ve tedbirlerimizi aldığımızı ve sürekli geliştirmeye çalıştığımızı bildiririz. Covid-19 önlemlerimiz ile ilgili detaylı bilgilendirme için lütfen tıklayınız.


More Info