Book Now
Sign Upand enjoy exclusive privileges
Sign UpJoin our community and enjoy exclusive privileges.
Call Me Back
Choose Hotel
Arrival Date
Departure Date
Adult
1
+
-
Child (0-14)
0
+
-
Child Age
1st
2nd
3rd

Covid-19 Bilgilendirme


Delphin Group Hotels

Temizlik Protokolleri Bilgilendirimi

Delphin Hotelleri olarak Hijyen ve Temizlik standartlarını çok ciddiye alıyoruz, misafirlerimizin ve çalışanlarımızın güvenliğini sağlamak için adımlar atıyoruz.

Delphin Hoteleri olarak koronavirüs (COVID-19) ile ilgili Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve T.C. Sağlık Bakanlığı'nın açıklamalarını yakından takip etmekteyiz.

Otellerimizin sağlık ve güvenlik önlemleri, COVID-19 dahil olmak üzere geniş bir virüs yelpazesini ele almak üzere tasarlanmıştır ve el yıkama hijyeni ve temizlik ürünü spesifikasyonlarından misafir odası ve ortak alan temizleme prosedürlerine kadar her şeyi içerir.

COVID-19 vakaların ortaya çıkışından itibaren hem misafirlerimizin hem de çalışanlarımızın güvenliği için tüm gerekli tedbirleri almış olup bu çerçevede;

  • El Hijyeni : Virüslerin yayılmasına karşı savaşmak için uygun ve sık el yıkamanın hayati önem taşıdığını bilmekteyiz. İşbaşı öncesi, ekiplerimize temizliğin bu basit hareketle başladığını hatırlatırız. Düzenli ve doğru el yıkama temizliği & dezenfeksiyon işlemi konusunda hatırlatma amaçlı info grafikler ve posterler hazırlayarak tüm personel alanlarına asılmıştır.
  • Sürekli Eğitim: Kat hizmetleri ve hijyen protokolleri eğitimlerine ek olarak, başta işletme müdürler imiz olmak üzere tüm otel çalışanlarımıza da, gelişmiş COVID-19 farkındalık eğitimleri verildi.
  • Gerçek Zamanlı Bilgi : Delphin Hotelleri olarak; yerel ve bölgesel yetkililerle koordinasyon sağlamak için 7/24 haber portallerini izlemekte ve gerekli tedbirlerin alınması için şirket içindeki departmanlar anlık olarak bilgilendirilmektedir.

Temizlik Ürünleri ve Protokolleri

Otellerimizde T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan virüs öldürücü ürünleri ve gerekli duydukları koruyucu ekipmanı temin edebilmelerini ve kullanabilmelerini sağlamak için tedarikçilerimizle birlikte çalışmaktayız.

Otellerimiz virüslere karşı etkili temizlik ürünleri kullanmaktadır, bunlar arasında:

  • Konuk Odaları, Genel Alanlar : Otellerimizde, konuklar ayrıldıktan sonra ve bir sonraki konuk gelmeden önce odaların temizlenmesi için temizlik ve dezenfeksiyon talimatımız uygulanır. Enfeksiyon bulaşma riskini azaltmak için; tesislerimizde yapılan standart temizliklerin yanı sıra, masa, sandalyeler, kapı kolları, trabzanlar, telefon ahizesi, asansör düğmeleri, klima ve ışık düğmeleri gibi temas yüzeylerin fazla olduğu yerlerin dezenfekte işlemi artırılmıştır.

Otellerimizde genel WC’ lerde bulunan dezenfektan üniteleri arttırılmış olup, restoran girişlerinde kolonya ikramının yanı sıra dezenfektan ünitesi yerleştirilmiştir. Otellerimizde oda temizliklerinde ve genel alan temizliklerinde doğal olarak havalandırma işlemi daha sık yapılmaktadır